lördag 21 februari 2009

Hur många svenska avatarer går in på en sim?

Ikväll så rensade jag Second Sweden 5 som använts till HSB-tävlingen och fick då en idé. Idén gick ut på att se hur många svenska avatarer vi kunde få in på en sim som inte hade en massa prims och scripts på sig. Ett litet spontant experiment.

Jag gick ut i Second Swedens gruppchatt och försökte få folk att dyka upp, vilket inte var helt lätt visade det sig. Eftersom det var Fredag och många var på olika events, fester m m så gick det inte helt smärtfritt.

Efter en stunds spammande så lyckades vi dra dit 45 tappra avatarer. Oj vad det laggade måste jag säga, min dator pallade inte riktigt med och jag hade svårt att ta en bra bild.


Så här blev resultatet! Många gråa avatarer där texturerna inte laddat klart! Kay tog några bilder med, hoppas att hennes blev bättre än mina...

Tack till alla som kom! :-)))

Det var kul att testa även om det inte kom så många som jag hade hoppats på. Max antal avatarer man kan ha på en sim är 100. Skulle vara kul att lyckas med det någon gång.

Nåja, bättre lycka nästa gång...

/Ui

3 kommentarer:

 1. Jo du minns rätt Ui det har gjorts... 100 avatarer på en sim av min vän Osprey:

  http://tinasuniversum.blogspot.com/search?q=osprey+100" - ”Inte vet jag hur de gjorde det men de gjorde det! 100 personer på en och samma sim!”

  ..eller det riktigt stora rekordet - efter att pressen hittade en till sexskandal i Second Life:-))

  http://tinasuniversum.blogspot.com/2008/11/second-life-slr-rekord-igen-fler-o-fler.html - ”Second Life slår rekord igen - fler o fler joinar var sekund!” - denna serie av inlägg vet jag att ett känt (för oss) HQ i San Fransisco har mycket roligt åt.

  Ha en bra dag - sorry själv var jag IRL och partade hela kvällen.. och lite till.. simmen ser öde ut nu.. suck.. men men nästa gång skall du se att man/fler lärt sig mer om hur Second Life fungerar och inte.

  /Tina

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Om det görs lite reklam innan UI så ska du se att det kommer fler till experimentet :)

  Jag var där men vet att jag kom lite sent dit .. Flåt !

  SvaraRadera