torsdag 19 februari 2009

Tillsammans lever, faktiskt!

Gula villan fortsätter att dra besökare och det börjar bli ett troget gäng som umgås där dagligen. Men knappt fick vi igång stället så gick Aallo's grafikkort sönder och Spectator valde att hoppa av kommitén. Detta löste vi med att beställa en ny dator till Aallo och ersätta Spectator med Comus. Nu har datorn äntligen anlänt och Spectator har fortsatt vara aktiv, nu dock som gula villans maskot.

Planeringar finns. Bland annat ska vi snart ordna en härligt nördig tipspromenad, testa att arrangera en eller två omgångar av cluedo och diverse andra projekt som än så länge är hemliga.


Kvällen idag har kommitén tillägnat till att kontrollera om Aallo's nya dator verkligen håller för ett kollektivt Second Sweden genom att studera hur många olika vis man kan freda sig mot n00b-zombies på. Och som sig bör så fick vi även städa upp efter oss efteråt.

3 kommentarer:

 1. Jag provade att filma lite medans vi....
  rensade simmen från de hemska zombies som invaderade.......
  http://www.youtube.com/watch?v=pNZiiuu39U4

  sen kom fler folk in och hjälpte till....
  http://www.youtube.com/watch?v=JQ6YahaP67o

  SvaraRadera
 2. Sincero's dammsugare är verkligen super, den suger upp allt. Till och med zombies.

  SvaraRadera
 3. Ja men tack Fenoe. Nu har jag svaret på vilka som pillade nyfiket på allt och deletade skeppet igår. bra du tog hand om dom. :-)men är du inte lite väl hård mot dom? ser fram emot era ideers förverkligande jag älskar promenadbingo och cluedo. /agatha cristi fanatiker

  SvaraRadera