fredag 8 maj 2009

Parta fett, ånga hett!Nu börjar det dra ihop sig till fest på [EARTH] igen! Lördag 23:00-01:00 som vanligt. Hoppas att ni har hämtat er från förra lördagens Sci Fi-röj! Jazon och andra partysugna kunde i allafall inte hålla sig till på lördag, utan det blev en spontanfest i torsdags eftermiddag. Väldigt trevligt!!!! =))

Jag funderade på en sak. De flesta känner nog till [EARTH]s hypade inredning, grymma musik och trevliga host, men jag undrar om alla riktigt har upplevt hela klubben? Jag tänker nu på VIP-rummet där de vilda efterfesterna brukar äga rum. Har du varit där?


Alla som besöker [EARTH] är VIP-gäster. Så jag rekommenderar varmt ett besök i detta för en nattklubb lite exotiska rum. Om inte annat på lördag?

Att hitta dit är enkelt. Till vänster om soft-hörnan, intill dansgolvet, finns en liten dörr...Med ett klick på dörren är du inne i vinkällaren.Men nej nej, dessa drycker får avnjutas nån annan gång, vi ska vidare...

Klick, klick på dörren och du är inne i VIP-rummet!Välkommen till detta vackra och rogivande rum, till vardags... På lördagar, däremot, brukar det ånga hett om både poolvattnet och local chat... festen fortsätter!!!!Men först är det alltså parta fett på dansgolvet nedanför trappan, till härliga house och techno-toner, som gäller! Lördag 23:00. Välkomna!


Peace on [EARTH]!

Ui, Jazon, NEO och missKInga kommentarer:

Skicka en kommentar