söndag 3 maj 2009

Tack alla för en häftig Science Fiction-fest!!!!Tack alla som kom till [EARTH] och bidrog till klubbens hittills coolaste fest. Ni är helt fantastiska! Vilken kväll/natt! Hoppas att ni hade lika roligt som vi, trots att en craschning av sim inte låg långt borta, på grund av att vi var liiiite många ;) Flera craschade, bland annat DJ Jazon... Spännande värre!
Spännande var oxå tävlingen, där vinnaren vann skyboxen Druid Holodeck, som Ui är skapare av.

Det blev en svår uppgift för domarna att välja den värdiga vinnaren, då det fanns många värdiga kanditater till förstaplatsen. Men förstapriset kneps till slut av en charmig och originell liten rymdvarelse.

Grattis Carolina Kaestner!!!


Och så här ser Carolina ut i vanliga fall:


Som sagt fanns det många härliga Science Fiction-figurer på [EARTH] igår, vilket ni kan se på dessa vimmelbilder från festen:
(klicka gärna för att förstora upp bilderna)


Kvällen avslutades, som vanligt, i VIP-rummet.Och så den obligatoriska frågan, skulle Ui dyka upp? När jag inför lördagen frågade Ui om han skulle komma på lördagens fest, kom som vanligt ett kryptiskt svar:
"Kanske ;D Vem vet när fantomen tänker dyka upp ;D"
Men visst dök han upp i cool Sci Fi-mundering!

Vi, på [EARTH] vill åter igen tacka er alla för en fantastisk fest! Det är ni som gjorde den till den suveränt roliga fest som det faktiskt blev!!!! Vi hoppas på att få se er nästa lördag igen!
Peace on [EARTH]
Ui, Jazon, NEO och missK
Vid pennan och bakom kameran denna gång, Princess Leia. ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar