fredag 23 januari 2009

Improviserad minnesstund

RajRaj blev inställt den här fredagen.
Istället blev det till slut en improviserad minnesstund till Platons ära.
Många kom förbi, från och till, kändes bra.

4 kommentarer:

 1. jag blir så rörd när jag ser detta jag önskar att jag hade haft kraft att vara med er.Platon var en livsnjutare med en knäpp härlig humor och som älskade musik han var den han var både i rl och sl kramar på er så länge /svessa

  SvaraRadera
 2. Min lilla vän !

  Vi vet att du har det tufft!! men det är skönt att du finns ibland oss även att du inte orkar närvara..Saknar dig så gumman!

  Platon var en fantastisk människa som knappast lämnade någon oberörd .Galna upptåg där han ofta tog på sig sin kvinnoava o bara var såå snygg ;) . Det finns många minnen som dyker upp när man får sitta i stillhet o tänka ... Minnena kommer alltid att leva kvar o vi finns kvar här när du än kommer ..

  Många kramar till dig lilla kusin !

  SvaraRadera
 3. Ja Svessa, Platon älskade musik så jag tror inte han hade tyckt att ett RajRaj hade varit fel av oss att ha. Men vi kände helt enkelt inte för det. Men det blir helt klart en fest någon gång där vi spelar hans favoritlåtar. Hoppas du får kraft och ork att vara med.

  SvaraRadera
 4. Det var en väldigt fin kväll, som gav utrymme för många eftertankar och en reflektion över livets förgänglighet. Den vackra gitarrmusiken ramade in stämningen vi kände på ett underbart och vackert sätt.
  Jag sänder dig en tanke som jag jag hoppas ska ge kraft, Svessa.
  / Mega

  SvaraRadera